Om SwingFeet Køge

SwingShoes Køge er en swingdanseforening startet i Køge i maj 2015, udsprunget af SwingShoes København, startet af tre dansere fra Køge, der ville gerne udbrede dansen lokalt.

D. 1/6 2019 har vi oprette en selvstændig swingdanseforening i Køge: Swingfeet – swingdans i Køge, så videre information og tilmelding finder du på vores hjemmeside swingfeet.dk

Tilmeld dig undervisningen der starter med Lindy Hop Basic og du kan være med til at gøre Swingfeet til noget helt specielt.

Tag fat i en af vores undervisere, hvis du har ideer til et arrangement eller til at sprede dansen endnu mere. Vi elsker swingdansen lindyhop og vil gerne have så mange glade dansere med som muligt.

Find SwingFeet på Facebook

Hvem underviser i Køge?

RenéStineSteenHeidi
René
Stine
Steen
Heidi

Lidt om SwingShoes i København

SwingShoes er den ældste danske swingdansforening og i dag også den største.

Vi blev grundlagt i 2000 og ligesom dengang er det primære fokus på den oprindelige swingdans lindy hop. I dag går vi dog ikke af vejen for at lege med andre swingdanse.

16 år er lang tid for en forening, men SwingShoes har formået at holde fokus på swingdansen og passionen og glæden ved at danse og undervise er lige så stor som den allerførste dag.

Vi lægger vægt på tre ting:

  • Det skal være sjovt at danse
  • Vi tilbyder vores medlemmer mere
  • Vi giver tilbage til swingmiljøet

Der kan skrives meget mere, men SwingShoes kan i virkeligheden beskrives meget kort: Det er sjovt at danse swing og vi lærer gerne fra os. Kom og hils på. Så giver vi en swing out.